1 član – 2 kaveza

Postavili smo si cilj! Nadamo se da će te i Vi biti dio ekipe koja će u tome pomoći!

Cilj nam je prikupiti sredstva za kupnju 140 izložbenih kaveza za naše Međunarodne izložbe mačaka. 125 kaveza za izlagače i njihove mačke, 15 kaveza za BIS. Pozivamo Vas da se odazovete akciji osobno te da svojim angažmanom pronađete barem jednog sponzora ili donatora. Svi članovi i izlagači koji se odazovu ovoj akciji (a aktivno sudjeluju na izložbama) imati će popust prilikom prijave svojih mačaka na narednim Međunarodnim izložbama u Hrvatskoj.

Zašto se uključiti u akciju?

Svi izlagači koji će sudjelovati u akciji imati će popust od 25 kn po danu za svaku prijavljenu mačku na izložbi. Ovim modelom kroz nekoliko narednih izložbi će vratiti sredstva koja su uložili u ovu akciju. Ne tražimo od naših članova bespovratni prilog već samo kreditiranje kroz neko vrijeme. Za primjer, izlagač koji je prijavio 3 mačke oba dana na slijedećoj izložbi, ostvariti će popust u iznosu od 150 kn. I tako dok mu se ne vrate sva uložena sredstva.

Isto tako molimo sve Vas da se angažirate u pronalaženju barem jednog sponzora / donatora. Sponzori će dobiti reklamu ispod kaveza otisnutu na Forex materijalu u color reprodukciji. Reklamu dimenzija 140 x 65 cm organizatori izložbi u Hrvatskoj se obvezuju istaknuti u slijedećih 5 godina (20 izložbi). Isto tako uz uplaćena sredstva za jedan kavez koji podrazumijeva reklamu, nudimo i opciju dodatne reklame po istim uvjetima uz manja sredstva. Također izlagači koji žele, kao dodatna opcija, mogu imati i svoju reklamu po navedenim uvjetima koja će biti istaknuta kada se prijave na izložbu, na kavezu u kojem će biti smješteni. Ova sredstva nisu povratnsneće.

Nakon dodavanja odabrane opcije i količine u košaricu, u potvrdnom emailu će te dobiti sve podatke za uplatu na žiro-račun ili odmah možete platiti PayPal računom ili jednom od kreditnih kartica (u ovom slučaju ne morate imati PayPal račun). Za izvršenu uplatu dobiti ćete račun. Sve kartične transakcije idu preko PayPal sustava, stoga svi vaši podaci su sigurni i zaštićeni.

Posjetite web dućan i saznajte više detalja …


O organizatoru

Ovu akciju organizira SFDH. Voditelj i koordinator akcije je Danijel Iveta, predsjednik Izložbenog odbora SFDH. Njemu se možete obratiti za sve nejasnoće, upite, sponzorske ili donatorske ugovore i sl. Sva prikupljena sredstva transparentno i periodično će biti objavljena na web stranici www.sfdh.hr. U cijenu nabavke kaveza uključeni su sami kavezi, prijevoz i sva potrebna oprema.